Friday, March 6, 2009

Cool Camels Launches in Finland


Cool Camels Finland launches! Congrats Napfolt and Nefele! http://www.coolcamels.fi/

Voit vaellella kamelilla ympäriinsä. Tämä fantastinen maailma tarjoaa paljon viihdykettä sinulle: pelejä, elokuvia, tekstiviestejä, chättejä, sähköposteja, jopa radion. On hyvin jännittävää huomata mitkä kaikki seikkailut odottavat lemmikkiäsi näissä iloisissa ja hauskoissa maisemissa.

Kameli on virtuaaliystäväsi ja pitää pukeutumisesta. Lenkkarit vai saappaat, peruukki vai silinteri? Voit valita kamelisi vaatetyylin valitsemalla useiden takkien, kenkien, hattujen ja muiden varusteiden joukosta.

Tiesitkö että kamelit pitävät pelaamisesta? Etsi pomppiva koripallo ja klikkaa sitä! Kamelisi voi pelata useita pelejä yksin, mutta on hauskempaa pelata yhdessä muiden kameleiden kanssa.

Voit liikutella kameliasi hiirellä. Klikkaa paikkaa, jonne haluat kamelisi menevän. Varo kuitenkin, jos tiellä on este, ei kamelisi osaa ohittaa sitä ilman apuasi! Huomioithan myös keltaiset nuolet, jotka haluavat kiinnittää huomiosi Kamelimaailman eri kohteisiin.

Tarvitset toimivan sähköpostiosoitteen rekisteröityäksesi, sillä lähetämme aktivointikoodin antamaasi osoitteeseen. Rekisteröinnin jälkeen kamelisi on vieraana Kamelimaailmassa. Voit siis katsella ympärillesi, mutta et voi kokeilla uusia asioita ilman jäsenyyttä.

Löydät kaiken tärkeän informaation jäsenyydestä jäsenyyssivulta. Yksi tilaus kuuluu yhdelle kamelille, eli jos haluat osallistua useammalla kamelilla, täytyy sinun tilata oma jäsenyys niillekin.

No comments: